søndag 28. august 2011

Årlig skrot/markeds-tur.

Så var jeg tilbake fra den årlige faste skrot/markeds-turen min til Sverige. Starten på turen var av værste sort. Dagen før jeg skulle kjøre lå jeg i 38.4 i feber og var passe dårlig. Etter besøk på legevakt om kvelden og lege dagen etterpå fikk jeg konstatert lungebetennelse. Men skal man på tur så drar man på tur noe jeg angra flere ganger på løpet av turen. Godt var det da og ha myyyyye smertestillende med seg.
Kom på kvelden til The Nilssons som som alltid er gjestfrie og utrolig hyggelige. J-man hadde også ordna seg en split :) (Se innlegg under)
De hadde senga klar så det ble tidlig kveld. Planen var og stå opp 05.50 og kjøre på marknaden, men her tror jeg J-man var mere spent enn meg. 04.30 hørte jeg han var oppe..  Fremme på marknaden er det bare og gi jernet (det man hadde). Pent vær og mange selgere, men er langt mellom kuppene. J-man gjorde ett kjempekupp på noen split-podder og de ble med til Norge. (Takk Janne.) Ellers ble det litt rask og dra hjem :) Etter marknaden som jeg forressten aldri har forlatt så tidlig så ble det litt handlig og så var det
rett hjem..

Gammelt apparat for lysjustering
Div. Pynteringer 15/16" hjertelys håndbrekkwires,engelsk lys med visker + .
Gasswire, oval hornring, pods, NOS split viskere, pil, kapellbøyler +.
B.

1 kommentar:

  1. Fina fynd, nästa år camping vid ingången till travet !

    SvarSlett