søndag 29. januar 2012

Sverige-tur.


Lite oppdateringer her inne, men får håpe det blir bedre fremover.

Siden det ikke ble noe tur til Sverige på Das Auto swap i november
tenkte jeg at det måtte bli en nå i helgen.. Siden man har vært noen ganger på marknader så begynner man og kjenne folk og det til felles er at 99,5% av svenskene er utrolig hyggelige.. Flere er blitt gode venner. Er vel ikke uten grunn at vi har tenkt på og flytte :)
Dette er jo en liten marknad og forventnigene på storfyndene er ikke store. Var så vidt innom på fredag hvor jeg traff en hyggelig fyr fra Galliväre som jobber en Herbie-kopi. Fikk kjøpt to Michelingubbar hos han.
Lørdags morgen var jeg klar til action.. Første jeg møtte var Mr.Glas :) kjempekar som jeg kjöpte litt av ifjor. Han hadde div esker stående og uten og ha studert innholdet nøyaktig fikk jeg i 3 omganger kjøpt dem og lasta dem i bilen. Er jo litt gambling, men sjanser må man ta. Dette var i 7.30tia så etter det ble det ikke mye handel. 2 overhalingsett til spindler og ett speil..
Tiden gikk og etter 30 runder, pølser og prat med gode venner var det tid for hjemreise.
Da nevnte Mr.Glas at han hadde en enhjulsvogn til boble han tenkte og selge. Siden det ikke var noe omvei for meg på tur hjem havna den og i bilen.. Lang tur og hotell så det koster litt ,men må si meg fornøyd.  Stor hilsen til alle kjente og til de som arrangerer marknaden og en spesiel stor hilsen til Mr.Glas.

Mr.B.

2 kommentarer:

 1. Ja de var inte dåliga fynd !!
  Släpvagnen var ju superb !!!
  Das-Janne

  SvarSlett
 2. Hello, I registered at the website vwnorge, I would be interest also to bid and use the forum, seems very good,but not possible yet, not activated from admins. my email is: oldvwariedam@gmail.com

  I am from Portugal, from Madeira i have a split 52 now restoring and i try to find parts I need, the mirror with sunvisor is very nice and i also need a D regulator. Best regards from Madeira Island. Nice blog you have here really nice, nice pictures and updates about vw themes.

  Frank

  SvarSlett